1494
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1494,stockholm-core-1.2.1,translatepress-nl_NL,select-theme-ver-5.2.1,,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Prikkelende expositie-elementen voor het DAF-museum

 

Eén van de peilers van de Eindhovense industrie is vrachtwagenfabrikant DAF. In de buurt van de huidige DAF-fabriek staat het iconische DAF-museum, met een grote nostalgische overzichtstentoonstelling. Sinds de komst van een nieuwe vleugel richt het museum zich nu ook op het heden en de toekomst van het merk.

 

Zoals veel musea stoeit ook het DAF-museum met de vraag hoe het nieuwe, jongere en meer diverse bezoekers aantrekt. Door toepassing van nieuwe (digitale) technologie en meer educatieve en entertainment-elementen maakt het museum zich nu klaar voor de toekomst.

 

Het vroeg tentoonstelling-bouwer Pronk en digitale-mediaspecialist de Jongens van Boven concepten te creëren voor interactieve tentoonstellings-elementen, met een hoog educatie- en entertainmentgehalte. Met de Jongens van Boven creëerde Rake Lijnen een aantal prikkelende interactieve opstellingen, waarin jongeren op een laagdrempelige, creatieve manier iets opsteken over DAF en over transport in het algemeen.

 

Aan de expositie wordt op het moment van schrijven gewerkt.

 

Roel Creemers, creatief directeur bij de Jongens van Boven:

“De chemie die tijdens onze samenwerking met Marnix ontstaat is van onschatbare waarde. Hij heeft de kracht om je als ontwerper uit te dagen nog verder door te denken over je concept. Zijn enthousiasme en grenzeloze creativiteit zorgen voor nieuwe inzichten en helpt projecten naar een hoger niveau. Zijn illustraties zetten concepten in rake lijnen neer en geven de opdrachtgever een heel duidelijk beeld van de vorm en de interactieve werking ervan. Marnix vormt daarbij een duidelijk aantoonbare meerwaarde ter ondersteuning van het beslissingsproces van de opdrachtgever om over te gaan tot uitvoering van de bedachte concepten.”

 

Zie ook:

Euramax beursstand