1136
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1136,stockholm-core-1.2.1,translatepress-nl_NL,select-theme-ver-5.2.1,,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Ontwerpen die warmte uitstralen

 

Familiebedrijf en kachelfabrikant Flam kent een traditie in het combineren van traditionele verbrandingstechniek met innovatieve technieken.

 

Het bedrijf benaderde Hegge ID voor het maken van een herontwerp van hun succesvolle MT-serie: een breed inzetbare inbouwhaard voor de thuismarkt. Als lead designer in het ontwerpteam onderzocht ik de trends in de markt en naar manieren waarop apparatuur in huis op een persoonlijke manier geïntegreerd kunnen worden.

 

Door het visuele en het functionele deel van de kachel los te koppelen, creëerden we een kachelplatform dat op klantspecificatie geïntegreerd kan worden in interieurs en/of vrijstaande behuizingen.

 

De aanpasbaarheid aan nieuwe trends maakte het platform toekomstbestendig, waardoor de productportfolio zonder grote concessies kon worden verkleind en de productie efficiënter kon worden ingedeeld.