1129
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1129,stockholm-core-1.2.1,translatepress-nl_NL,select-theme-ver-5.2.1,,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Kostenbesparend innoveren op kantoor

 

Pami Workspace Designers is een ontwikkelaar en producent van kantoormeubilair, waarbij veel aandacht uitgaat naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. In lijn met deze visie benaderde Pami Hegge ID voor het ontwerpen van een bureausysteem dat materiaalbesparing, ontwerpvrijheid en modulariteit combineert.

 

Met het ontwerpteam onderzochten we alternatieve opbouwsystemen en kwamen uit op gekant plaatmateriaal. Door een combinatie van slimme zettingen, modulaire panelen en bestaande technieken, ontstond een systeem dat zich zeer goed laat bekleden en licht is in gewicht. De relatief eenvoudige bewerkingstechnieken maakten het mogelijk het systeem volledig in-house te produceren.

 

Deze nieuwe benadering en omzetten van een beperking (lage kostprijs) in een meerwaarde (flexibiliteit en aanpasbaarheid aan eigen smaak) heeft een innovatief en commercieel product opgeleverd.