Hydrogen designed

 

In antwoord op de toekomstige vraag naar duurzame energie ontwikkelde het Arnhemse Elestor een grootschalig modulair energie-opslagsysteem gebaseerd op bromide en waterstof. Het systeem wordt geplaatst bij locaties waar op grote schaal elektriciteit wordt gemaakt en/of gebruikt en kan deze energie zowel opslaan als leveren.

 

Bij het opschalen van de inmiddels bewezen techniek ontstond bij Elestor de behoefte aan exterieurontwerpen van de systemen die voldoen aan de technische vereisten, waarin schaalbaarheid, esthetiek, integratie in de omgeving en merkidentiteit samenkomen.

 

In nauwe samenwerking met Elestor ontwierp Rake Lijnen aan de hand van een aantal onderscheidende architectonische elementen twee energiecentrales die op moeten gaan in hun omgeving en die acceptatie door belanghebbenden en omwonenden vergemakkelijken. Rake Lijnen legde de ontwerpen vast in 3D CAD, waarna de ontwerpen digitaal werden gevisualiseerd door Sensu. 

 

Lees hier meer over het Flow-batterijsysteem van Elestor.

 

Rake Lijnen ondersteunt sinds 2013 bedrijven in de technologie bij het vertalen van hun visie in commercieel succesvolle oplossingen. Benieuwd wat dit voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.