A new resolution

 

De Nanos SEM is een next-gen table-top elektronenmicroscoop ontwikkeld door het Eindhovense Phe-nx, wiens droom het was een microscoop te ontwikkelen van hoge kwaliteit, eenvoudig in gebruik en beschikbaar voor een betaalbare prijs.

 

Het apparaat combineert de nieuwste technologie met hoge beeldkwaliteit en is zo opgebouwd dat deze eenvoudig is in gebruik en onderhoud. Door interne componenten op een radicaal nieuwe manier te rangschikken is een zeer compact instrument ontstaan. In de Nanos komen ruim 200 jaar relevante ervaring, een gedegen kennis van de EM-markt en werk van een gedreven ontwikkelteam samen.

 

De uitdaging voor Rake Lijnen was het, een herkenbaar behuizingsontwerp te maken dat deze kwaliteiten benadrukt zonder afbreuk te doen aan de gebruiksvriendelijkheid. In nauwe samenwerking met Phe-nX heeft Rake Lijnen daarnaast gezorgd voor esthetische elementen waarop de startup zijn merkidentiteit kon baseren. En daarbij hebben we kleur moeten bekennen…

 

Voor meer informatie: Phe-nx

 

Emile Asselbergs, CEO and co-owner at Phe-nx:
We are highly pleased with the result. It is great to work with partners just like you, who have a feel for what’s needed and wanted, and are willing to “walk the extra mile”!

 

Richard Geschiere, CCO Phe-nx:
We zijn ontzettend blij met het fantastische resultaat. Het was een genot om met je samen te werken; je praktische aanpak, materiaalkennis, mechatronica, produktieprocessen en uiteraard estethiek. Pure vakmanschap! Trots op de Nanos

 

Microscopische opnames: © Phe-nx 2023

 

Rake Lijnen ondersteunt sinds 2013 startups in de technologie bij het vertalen van hun visie in commercieel succesvolle oplossingen. Benieuwd wat dit voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.