Opruimen wordt spelen

 

Wat als we kinderen al heel jong konden leren dat opruimen een leuk onderdeel van het spelen kan zijn?

 

Geïnspireerd door persoonlijke ervaringen bedachten, ontwierpen en ontwikkelden Rake Lijnen en Chillafish een blokkenwagen die een schep, een container en een loopwagen combineert. De wagen is bedoeld voor kinderen die op het punt staan ​​de wereld te voet te verkennen.

 

Door geconcentreerd spelen, organiseren, lopen en rijden te combineren helpt de loopwagen jonge kinderen om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen en te leren hoe leuk het is om hun rommel op te ruimen. Die aannames zijn getest door tijdens de productontwikkeling goed naar het speelgedrag van kinderen te kijken en ze te betrokken bij het testen van de speelervaring.

 

De Blockie is ontwikkeld vanuit de visie: duurzaam door kwaliteit en relevantie. Net als de andere producten uit de Chillafish speelgoedcollectie is de Blockie bedoeld om er langer mee te spelen en door te geven aan volgende generaties. Aan het einde van zijn levensduur kan het eenvoudig worden gedemonteerd en worden toegevoegd aan een recyclingstroom van polypropyleen (PP).

 

Wilt u weten hoe Rake Lijnen uw productontwikkeling van schets tot matrijs kan ondersteunen? Neem contact op!