1354
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1354,stockholm-core-1.2.1,translatepress-nl_NL,select-theme-ver-5.2.1,,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

40 herinneringen aan een eerste auto

 

De Oudi 80-challenge was een performance van één dag tijdens de zorginnovatie-expositie Zilver G’oud bij woon-zorgcentrum Vitalis Berckelhof, onderdeel van de Dutch Design Week van 2017.

 

Vitalis Berckelhof benaderde Joris Jacobs en mij om een bijdrage te leveren aan het Zilver G’oud evenement, waarbij het in contact komen met bewoners en bezoekers centraal stond. We kozen ervoor dit te doen in de vorm van een challenge: binnen één dag zouden we 80 mensen aanspreken en in een mini-interview achterhalen wat hun eerste auto was, wat deze auto bijzonder maakte, en een print van de auto met de verklarende zin toevoegen aan de wall of fame.

 

De doelstelling van 80 foto’s is niet gehaald, wel is het ons gelukt met 40 foto’s en verhalen het virtuele wagenpark van Vitalis vast te leggen. De collectie heeft geleid tot veel nieuwe autoverhalen.

 

Foto credits: Patricia Klokgieters en Mariet Nievergeld