1101
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1101,stockholm-core-1.2.1,translatepress-nl_NL,select-theme-ver-5.2.1,,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Machine met oog voor de menselijke maat

 

GEA Pharma Systems is een toonaangevende leverancier van apparatuur en services voor de farmaceutische industrie. Met de ConsiGma CDC-installatie introduceerde het bedrijf een compacte productielijn waarin doseren, mengen, tabletteren en kwaliteitscontrole in één apparaat samenkomen.

 

Bij het samenbrengen van de verschillende verwerkingsmachines en de integratie ervan in één behuizing concentreerde het ontwerpteam van Hegge ID zich eerst op de hoofdarchitectuur, vervolgens op toegankelijkheid van de componenten, en ten slotte op de esthetische integratie. Zoals bij alle projecten voor GEA Pharma Systems waren de hoge eisen m.b.t. de kwetsbare, gevoelige apparatuur en de toepassing in clean-room omgevingen van grote invloed op ons werk.

 

De ConsiGma CDC is zeer goed ontvangen in de markt en zette een nieuwe standaard in gebruiksvriendelijkheid en design. Het ontving in 2013 een Henri van de Velde Label voor goed ontwerp.