1153
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1153,stockholm-core-1.2.1,translatepress-nl_NL,select-theme-ver-5.2.1,,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Driewielers die nooit stilstaan

 

Q-int is opgericht in 2001 vanuit een behoefte aan nieuwe manieren van spelen in de buitenlucht. Als  onafhankelijke speler keek het bedrijf op een frisse manier naar bestaande producten, combineerde oude en nieuwe spelelementen tot geheel nieuwe spelervaringen en vond de juiste manier om ze te vermarkten.

 

Voor haar eerste product vroeg Q-Int Van Berlo een herontwerp van een beproefd driewielerconcept te maken, met alle technologische mogelijkheden van nu. In co-creatie met ligfietsenmaker Flevobike ontstond het Triker-concept: een comfortabele, stoere driewielige stuntfiets met een unieke rijervaring.

 

De Triker zorgde voor een kleine revolutie in de wereld van skelters en driewielers. De collectie is sindsdien uitgebreid met de Rocker, Viper en de Zigzag en is bekroond met meerdere design- en vakprijzen.

 

Erkenningen: Red Dot, Nappa Gold Award, Ispo BrandNew Award, Hamleys Award en ANWB Kinderjury (periode 2003 – 2008)

 

 

Zie ook:

Chillafish Bunzi

Chillafish Monzi

Chillafish ItsiBitsi