1076
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1076,stockholm-core-1.2.1,translatepress-nl_NL,select-theme-ver-5.2.1,,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Laboratorium- technologie op wielen

 

GEA Pharma Systems is een toonaangevende leverancier van apparatuur en services voor de farmaceutische industrie. Voor wetenschappelijke en R&D-toepassingen ontwikkelde het bedrijf een laboratorium-granulator die het mogelijk maakt op zeer kleine schaal ingrediënten te doseren en te mengen.

 

Als lead designer in het ontwerpteam van Hegge-ID verkenden we eerst de omstandigheden waarin de granulator gebruikt zou worden. Vooral de hoge eisen m.b.t. de kwetsbare, gevoelige apparatuur en de toepassing in clean-room omgevingen waren van grote invloed op ons werk. Voor het vergroten van de herkenbaarheid van het merk introduceerden we een corporate vormtaal met terugkerende elementen, die we als eerste op de ConsiGma 1 toepasten.

 

De combinatie van user-centered design en uitgesproken vormgeving maakte de ConsiGma 1 tot een succes, en vormde de basis voor de uitbreiding van het portfolio.