1532
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1532,stockholm-core-1.2.1,translatepress-nl_NL,select-theme-ver-5.2.1,,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Iconische speed pedelec voor een oer-Hollands merk

 

Brinckers is één van de private labels van de International Bike Group IGB. De fietsen onderscheiden zich van concurrenten door een hoog uitrustingsniveau (toegepaste functionele onderdelen) en een uitgesproken vormgeving.

 

De Lemans M8 is de opvolger van de MCT, een van de topmodellen in de Brinckers-collectie. Het model combineert een geïntegreerde accu met een sportieve zitpositie en heeft daardoor een uitgesproken framevorm.

 

Door op alle delen van het frame een uitgesproken grafisch patroon toe te passen, is in het frame een sterkere optische eenheid ontstaan. Doordat de accu niet meer onder de drager zit is het optische zwaartepunt naar voren verschoven, wat de fiets zowel bij de heren als de damesversie een vlot karakter geeft.

 

Pieter Booij, Owner at New Brinckers:

“Altijd fijne samenwerking met Marnix. Levert kwaliteit en op tijd. Heeft ervoor gezorgd dat onze fietsen een hit werden in Nederland, België en Denemarken”

 

Zie ook:

Brinckers LeMans M330 speed pedelec

Brinckers Baker

Brinckers Brisbane

Brinckers Boston,

Ride-on toy collectie