1336
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1336,stockholm-core-1.2.1,translatepress-nl_NL,select-theme-ver-5.2.1,,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Een ode aan de transportfiets

 

Brinckers is een van de private labels van de International Bike Group IGB. Het fietsen van Brinckers onderscheiden zich van concurrenten door een hoog uitrustingsniveau (toegepaste functionele onderdelen) en een uitgesproken vormgeving.

 

IBG vroeg Rake Lijnen een ontwerp te maken voor de Baker, een van de eerste elektrische transportfietsen in Nederland. In samenwerking met de afdeling product development ontwierp ik een fiets met een hoge lifestyle-factor, zonder concessies te doen aan het gebruiksgemak of comfort.

 

Beoordeling Brinckers Baker F3 door gebruiker Timo op Fietsenwinkel.nl:

“Eindelijk een mooie en moderne elektrische fiets voor een man. Ik vind de meeste elektrische fietsen vaak wat saai, maar deze Brinckers Baker springt meteen in het oog! En de ondersteuning is werkelijk heerlijk, ik hoef met tegenwind geen enkele moeite te doen om vooruit te komen. Heb op de voordrager een krat geplaatst, past perfect!”

 

Foto credits: Brinckers en Serge Cludts

 

Zie ook:

Brinckers LeMans M330 speed pedelec

Brinckers Le Mans M8

Brinckers Brisbane

Brinckers Boston,

Ride-on toy collectie