1040
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1040,stockholm-core-1.2.1,translatepress-nl_NL,select-theme-ver-5.2.1,,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Machines met oog voor parkeerders én monteurs

 

Fabrikant van parkeersystemen WPS ontwikkelde een nieuw parkeersysteem, waarbij hardware, parkeerdiensten, software en databeheer werden geïntegreerd, en benaderde Van Berlo voor het vormgeven van de user interface en de behuizingen.

 

Deze integrale benadering maakte het voor het multidisciplinaire ontwerpteam van Van Berlo mogelijk de hard- en software vergaand op elkaar af te stemmen. Door de werkwijze van plaatsingsmonteurs, onderhoudsmonteurs, backoffice-medewerkers en eindgebruikers voorop te stellen is een zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk systeem ontstaan.

 

Als lead designer versterkte ik die kwaliteit door de behuizingen een robuuste, servicegerichte uitstraling te geven.

 

Toine Meesters, toenmalig R&D Manager bij WPS Parking Systems:

“WPS R&D hired Marnix in his position of lead designer at van Berlo’s for a structural and analytical approach of a highly complex multi-disciplinary development project. Marnix succeeded in converting the overwhelming amount of competing requirements to various viable solution directions, enabling WPS management to make optimal choices.”

 

Erkenningen: IF Award, Good Design Award, Goed Industrieel Ontwerp