2142
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2142,stockholm-core-1.2.1,translatepress-nl_NL,select-theme-ver-5.2.1,,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Een machine ontworpen als een gebouw

 

Het automatiseren van tijdrovende processen in de zorg bespaart medewerkers veel tijd en verhoogt de veiligheid en kwaliteit op de werkvloer. De ambitieuze Delftse startup LUO Automation ontwikkelde VI-Assist: een volautomatische schouwmachine die met hoge precisie en snelheid medische containers (zoals spuiten) controleert.

 

LUO benaderde Rake Lijnen voor het vormgeven van de machine. Door deze als “gebouw” te benaderen en de afzonderlijke onderdelen als modules te schakelen is een ontwerp ontstaan dat een efficiënte workflow mogelijk maakt en de machine voorbereidt op toekomstige upgrades.

De architectonische vormtaal die hieruit ontstond is de basis voor het “design-DNA” van de startup.

 

Tijdens een intensieve samenwerking vertaalde Rake Lijnen de technische randvoorwaarden in een bruikbare oplossingen en gaf de machine een herkenbare, iconische vorm.

Lees hier het artikel van Luo-oprichter Joren van der Horst.

 

Rake Lijnen ondersteunt sinds 2013 startups in de technologie bij het vertalen van hun visie in commercieel succesvolle oplossingen. Benieuwd wat dit voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.