1168
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1168,stockholm-core-1.2.1,translatepress-nl_NL,select-theme-ver-5.2.1,,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Kaktus anti-hondenpoepsjabloon

 

Hét effectieve geheugensteuntje tegen poep op straat!

 

Het Kaktus anti-hondenpoep pakket is een van de resultaten van Project Kaktus. Het bestaat uit twee effectieve hulpmiddelen, bestemd om het bewustzijn en wederzijds begrip rond overlast door hondenpoep te vergroten. De hulpmiddelen hebben zich inmiddels bewezen en worden op meer dan 100 locaties in Nederland gebruikt.

 

Spuitsjabloon

Draag vanaf nu zelf bij aan een schonere stoep met het Kaktus sjabloon! Met behulp van een hogedrukreiniger en het sjabloon verwijdert u zeer eenvoudig plaatselijk het ingesleten vuil uit uw stoeptegels, wat een subtiel maar duidelijk leesbaar merkteken oplevert. Niet storend in het straatbeeld, maar wel een duidelijk signaal naar hondenbezitters: deze stoep is er voor de voetgangers en niet voor hondenpoep.

 

Hintlint

Buurtfeest? Volleybalwedstrijd? Of gewoon gesteld op een poepvrij plantsoen? Hintlint is een zeer effectief hulpmiddel bij het poepvrij houden van uw leefgebied. Door het te gebruiken op locaties waar de overlast groot is (met zichtbaar veel hondenpoep) is de boodschap extra duidelijk: deze locatie is geen poepplek. De zelfklevende tape kan eenvoudig worden aangebracht om palen, hekken, buitenspeelgoed en zelfs bomen.

 

Bestellen?

Het pakket (1 spuitsjabloon, rol hintlint en beschermende envelop) kost € 30,- inclusief BTW en verzendkosten binnen Nederland.

U bestelt het pakket door een e-mail te sturen naar info[at]rakelijnen.nl onder vermelding van “Kaktus pakket”.