2121
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2121,stockholm-core-1.2.1,translatepress-nl_NL,select-theme-ver-5.2.1,,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Kaktus anti-hondenpoep pakket (in prijs verlaagd!)

 

Het originele Kaktus anti-hondenpoep-pakket van Rake Lijnen bestaat uit een set bewezen effectieve hulpmiddelen tegen overlast van hondenpoep op straat. Het pakket is ontwikkeld in samenwerking met hondeneigenaren en omwonenden en heeft zijn effectiviteit in 10 jaar bewezen. Lees meer over de totstandkoming hier: Project Kaktus.

 

Sjabloon Hondje

Draag vanaf nu zelf bij aan een schonere stoep met het Kaktus sjabloon! Met behulp van een hogedrukreiniger en het sjabloon verwijdert u zeer eenvoudig plaatselijk het ingesleten vuil uit uw stoeptegels, wat een subtiel maar duidelijk leesbaar merkteken oplevert. Niet storend in het straatbeeld, maar wel een duidelijk signaal naar hondenbezitters: deze stoep is er voor de voetgangers en niet voor hondenpoep.

 

Sjabloon Zakje

Slabloon zakje is een subtiele aanvulling op zijn voorganger “Hondje”. Het stimuleert hondenbezitters niet alleen een poepzakje bij zich te hebben, maar deze ook te gebruiken. Zo bent u vervelende situaties voor (“Oeps… zakje vergeten…”) en draagt u bij aan een prettige leefomgeving.

 

Hintlint

Buurtfeest? Volleybalwedstrijd? Of gewoon gesteld op een poepvrij plantsoen? Hintlint is een zeer effectief hulpmiddel bij het poepvrij houden van uw leefgebied. Door het te gebruiken op locaties waar de overlast groot is (met zichtbaar veel hondenpoep) is de boodschap extra duidelijk: deze locatie is geen poepplek. De zelfklevende tape kan eenvoudig worden aangebracht om palen, hekken, buitenspeelgoed en zelfs bomen.

 

Bestellen

Het pakket, bestaande uit sjabloon Hondje, Sjabloon Zakje, een rol Hintlint en verpakking kost € 20,- inclusief 21% BTW. U bestelt het pakket door een e-mail te sturen naar info[at]rakelijnen.nl onder vermelding van “Kaktus pakket”.