Oudi 80 challenge @ DDW 2017

Marnix Oosterwelder Social design

Tijdens de Oudi 80 challenge gingen Marnix Oosterwelder en Joris Jacobs in gesprek met bewoners en bezoekers van Vitalis Berckelhof over hun autoherinneringen

Project Buddy Bench 040

Marnix Oosterwelder Social design

Rake Lijnen verwezenlijkte samen met de negenjarige scholiere Charlie haar droom: een vriendschapsbank middenin de Eindhovense wijk Tongelre.

Project CoZijn

Marnix Oosterwelder Social design

Realisatie van een idee van een bewoner van een woon-zorgcentrum, rond het vergroten van onderlinge solidariteit onder bewoners.

Spiltuin

Marnix Oosterwelder Social design, Voorpagina

Ontwerp van een “tuin met spilfunctie”, gebaseerd op het idee van een bezoeker van Dutch Design Week project SeniorDesigner (2014)

RL Shop: SeniorDesigner boek

Marnix Oosterwelder Social design

Dit koffietafelboek is een van de resultaten van project SeniorDesigner, en is een bundeling van de ideevisualisaties die Marnix Oosterwelder maakte in nauwe samenwerking met bezoekers en bewoners van woon-zorgcentrum Vitalis Berckelhof in Eindhoven, tijdens de Dutch Design Week (2014)

Stoellator

Marnix Oosterwelder Social design

Realisatie van een hartenwens van een bewoonster van Vitalis Berckelhof: een iets comfortabeler zitje op haar rollator. Een van de resultaten van project SeniorDesigner, tijdens de Dutch Design week van 2014.